שיקגו פרסמו בבלוג של ועדת הקבלה שלהם כמה טיפים למועמדים:
ממליצים – אם עבר זמן רב מאז שביקשתם את ההמלצה מהממליצים שלכם, ודאו שהם זוכרים את הדדליין ויודעים איך להגיש את ההמלצה.
ענו על השאלה – קראו את שאלות החיבורים בקפידה. למרות שהן נראות דומות לשאלות של בתי ספר אחרים, חשוב מאוד להקפיד לענות בדיוק על מה שנשאלתם.
השתמשו במצגת כהזדמנות להביע את עצמכם – אם אתם תוהים מה בדיוק שיקגו מצפים לראות בחיבורים, אז התשובה היא מחשבות מאורגנות, כישורי תקשורת ויכולת להביע רעיונות בבהירות. מומלץ מאוד להסתכל על האפליקיישן כמכלול ולחשוב איזה מידע חסר בו ויכול לתרום למועמדות שלכם. המצגת היא אפשרות להביע את עצמכם ללא הנחיות והגבלות, וניתן להשתמש בה כדי להביא מידע חדש שלא הוצג במקום אחר באפליקיישן, או כדי להדגיש ולחזק צדדים שכבר קיבלו ביטוי במקום אחר. במקרה של המצגת אין תשובות נכונות או לא נכונות!
השתמשו בחיבור האופציונלי בחוכמה – יש להפעיל שיקול דעת לגבי השימוש בחיבור האופציונלי, שיכול להיות הזדמנות נהדרת לספק הסברים על דברים חריגים באפליקיישן, אולם הוא לא אמור לשמש לכתיבת חיבור נוסף או לספק מידע נוסף על הנסיון התעסוקתי. מומלץ להשתמש בחיבור זה רק אם יש צורך להבהיר אספקטים שונים באפליקיישן.
בצעו בדיקת איות – מומלץ מאוד לקרוא שוב את האפליקיישן ולתקן טעויות דקדוק ותחביר.
תנו למישהו אחר לעבור על האפליקיישן – לאחר עבודה מאומצת שלכם על האפליקיישן קשה לכם להיות ביקורתיים ואוביקטיביים כלפיו, וקשה לחשוב על שיפורים שניתן להכניס. מומלץ לתת למישהו אחר לקרוא אותו כדי לוודא שהמסרים הועברו בצורה ברורה.

בהצלחה לכולם!

הכניסו אותי לעניינים (פונה בעוד יותר משנה)
הכניסו אותי לעניינים (פונה בעוד פחות משנה)