להלן כמה נקודות נוספות שעלו בשיחת הועידה בין לקוחות ארינגו לתומס קליל, יועץ מיוחד בארינגו (לשעבר ראש ועדת הקבלה של וורטון):
לגבי המבנה החדש של ראיון הקבלה של וורטון, מדובר במודל התנהגותי שמניח כי פעולות העבר מעידות על ביצועים עתידיים. מומלץ מאוד לענות לשאלות המראיין תשובות שמבוססות על האפליקיישן ולא להעלות נושאים חדשים. הראיון אמור להסביר ולפתח את הנושאים שהועלו באפליקיישן באמצעות דוגמאות מהחיים – מהעבודה, האוניברסיטה והצבא. חשוב לבחור דוגמאות טובות, כאלה שישקפו את היחוד והאישיות של המועמד.
לגבי ביקור בקמפוס, וורטון לא נותנים העדפה למועמדים שבוחרים לקפוץ לביקור, אולם אם כבר באים מומלץ להירשם לאירועים רשמיים, להראות את עצמך במשרד הקבלה ולנסות ליצור קשרים לפני הביקור. בנוסף מומלץ ליצור קשר עם מועדונים שונים בביה"ס שמעניינים את המועמד. במהלך הביקור המועמד צריך לשאול את עצמו האם הוא מתאים לביה"ס והאם הוא רואה את עצמו לומד שם, ובמידה וכן מומלץ כמובן לשלב את המסקנה הזו בחיבורים.
לגבי פרופיל טיפוסי של מתקבלים, אומר תומס כי וורטון מנסים ליצור כיתה מעניינת ומגוונת, ולכן מקבלים מועמדים מרקעים שונים. המועמד חייב לבחור את הצדדים החזקים שלו ולהתמקד בהצגתם, ולא לנסות להציג דברים לא נכונים. ועדת הקבלה יודעת שאף אחד אינו מושלם, ומי שמנסה להציג עצמו ככזה יכול רק לפגוע בעצמו. מומלץ מאוד לנקוט בגישה כנה ולא להגזים, והכי חשוב להראות פוטנציאל.
זהו בינתיים, עד לפעם הבאה…
הכניסו אותי לעניינים (פונה בעוד יותר משנה)
הכניסו אותי לעניינים (פונה בעוד פחות משנה)